ACV feltöltésedet 30 napig tároljuk a rendszerben, azután automatikusan törlődik. Ha a 30 nap alatt nem sikerül állást találnod CV-det újra feltöltheted hozzánk, hogy az ügynökségek számára újra elérhető legyen az önéletrajzod.

Tájékoztató CV feltöltéshez, adatkezeléshez: itt

A feltöltést követően, kollégáink 24 órán belül ellenőrzik a rögzített adatokat és amennyiben mindent rendben találnak, úgy adataid megjelennek az oldalon.

Találd meg álmaid munkáját, sok sikert kívánunk!

Feltöltéshez szükséges adatok

Kérlek másold ide be a teljes önéletrajzodat a könnyebb kereshetőség érdekében.

Elolvastam és egyetértek az adatvédelmi tájékoztatóval
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében: megnézem
Értem